Контроль за організацією харчування в ДНЗ

22.Сер.2021

З 1 вересня 2021  року відбудуться зміни в харчуванні дітей в ДНЗ, згідно Постанови Кабінету Міністрів від 24 березня 2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», а саме: Меню складають на вікові групи дітей – від 1 до 4 років та від 4 до … Продовжити читання “Зміни в харчуванні дітей”

Детальніше
28.Гру.2020
Детальніше
27.Лис.2020

     Усі працівники, які здійснюють поводження з харчовими продуктами, повинні бути проінструктовані щодо основних правил дотримання особистої гігієни:    1) перед початком роботи одягнути чистий санітарний одяг та змінне взуття. Верхній шар санітарного одягу (наприклад, фартух) повинен зніматися під час відвідування туалету, вивезенні сміття чи переміщенні з чистої зони у брудну;     2) … Продовжити читання “НАССР. ПРАВИЛА ДОТРИМАННЯ ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ”

Детальніше
27.Лис.2020

1) персонал повинен мити руки: зайшовши до харчоблоку, наприклад, після перерви чи вбиральні; при вході в чисту зону (тимчасову чи постійну); перед тим, як одягнути рукавиці (якщо використовуються); перед початком поводження із харчовими продуктами; під час переходу від поводження з одним видом харчових продуктів до іншого; після поводження з відходами; після спорожнення контейнерів для відходів; … Продовжити читання “НАССР. Миття рук.”

Детальніше
19.Лют.2020
Детальніше