Контроль за організацією харчування в ДНЗ

27.Лис.2020

     Усі працівники, які здійснюють поводження з харчовими продуктами, повинні бути проінструктовані щодо основних правил дотримання особистої гігієни:    1) перед початком роботи одягнути чистий санітарний одяг та змінне взуття. Верхній шар санітарного одягу (наприклад, фартух) повинен зніматися під час відвідування туалету, вивезенні сміття чи переміщенні з чистої зони у брудну;     2) … Продовжити читання “НАССР. ПРАВИЛА ДОТРИМАННЯ ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ”

Детальніше
27.Лис.2020

1) персонал повинен мити руки: зайшовши до харчоблоку, наприклад, після перерви чи вбиральні; при вході в чисту зону (тимчасову чи постійну); перед тим, як одягнути рукавиці (якщо використовуються); перед початком поводження із харчовими продуктами; під час переходу від поводження з одним видом харчових продуктів до іншого; після поводження з відходами; після спорожнення контейнерів для відходів; … Продовжити читання “НАССР. Миття рук.”

Детальніше
19.Лют.2020
Детальніше
18.Чер.2019

     Вітаємо колектив ЖДНЗ №73 з успішним проходженням аудиту системи НАССР та отриманням сертифікату, який засвідчує, що заклад здійснює організацію харчування дотримуючись законодавчих вимог щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.

Детальніше
09.Січ.2019

    Шановні батьки! ВСТАНОВИТИ з 01.0арong> У закладах дошкільної освіти (в тому числі ЦРД та НВК) м. Житомира: Для дітей раннього віку 20грн 70коп  (12 грн 42 коп. – кошти батьків,          (60% від вартості харчування) та               8 грн 28коп – кошти місцевого бюджету (40% від вартості/lого віку                        33 грн 96 коп (20 грн 38 … Продовжити читання “Зміни в оплаті за харчування”

Детальніше